Disclaimer www.milieu-en-gezondheid.be

Gebruik van de informatie

Het gebruik van informatie op deze website voor informatieve doeleinden is toegelaten, mits een correcte bronvermelding.

Aansprakelijkheid

Het Steunpunt Milieu en Gezondheid is niet verantwoordelijk voor webpagina’s van externe organisaties waarnaar op de website gelinkt wordt.

Heeft u opmerkingen over de inhoud van de website? We vernemen het graag! Via info@milieu-en-gezondheid.be

Bescherming van persoonsgegevens

De bezoeker kan de website gebruiken zonder persoonlijke gegevens in te voeren.

Enkel om zich in te schrijven voor de nieuwsbrief Gezond Milieu is de invoer van persoonsgegevens vereist (met name een e-mailadres). Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten.

Het Steunpunt Milieu en Gezondheid verzamelt deze persoonsgegevens voor  het versturen van de nieuwsbrief Gezond Milieu, een nieuwsbrief van het Vlaamse Medischmilieukundig netwerk, een samenwerkingsverband van de Vlaamse overheid (Departement Omgeving en Agentschap Zorg en Gezondheid), het Lokaal Gezondheidsoverleg, Gezond Leven, de Partnerorganisatie Milieugezondheidszorg en het Steunpunt Milieu en Gezondheid.

Voor de verzending maken we gebruik van een extern platform (MailChimp). Lees de privacyverklaring van Mailchimp hier.

Deze gegevens worden bijgehouden zolang we onze nieuwsbrief versturen.
Indien u uw persoonsgegevens wil inzien, beperken, wijzigen of laten verwijderen kan u bij ons terecht via info@milieu-en-gezondheid.be

De website www.milieu-en-gezondheid.be is onderdeel van de website van de Vlaamse overheid. Zie privacyverklaring en cookieverklaring.

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van de webanalysedienst Google Analytics.